Home / Info / ĆAZIM OSMANI KRIV ZA RAZVOD: Ana Nikolić toliko opsednuta Feliksom da porodica razmišlja i o psihijatrijskom lečenju!

ĆAZIM OSMANI KRIV ZA RAZVOD: Ana Nikolić toliko opsednuta Feliksom da porodica razmišlja i o psihijatrijskom lečenju!

Konačno se može pretpostaviti šta je pravi razlog raspada braka Ane Nikolić i repera Raste. Naime, kako prenose mnogi beogradski mediji, Ana je i dalje opsednuta Ćazimom, po ceo dan mu šalje poruke, uhodi ga kad je u Beogradu i ostalo.

Pošto albanski biznismen ne želi da komunicira s njom, Ana ga jednostavno davi SMS porukama. Sve je to vrlo brzo shvatio Rasta, koji je ubro posle rođenja ćerke Tare odlučio da stavi tačku na ovaj brak.

Kako smo saznali, Ćazim je otkačio Nikolićevu, što se jasno može zaključiti iz njenih reči. Ana je zbog toga očajna, što je sama potvrdila u svom pisanju. Kako kažu naši izvori, Ana je mislila da će joj Ćazim skinuti zvezde s neba, a ujedno i da će za medije pričati šta mu ona izdiktira. Tako je i bilo nakon njihove fotografije iz jednog kluba u Ciriha gde je Ana nastupala za reprizu novogodišnjeg dočeka.

– Ovo ćeš da kažeš: Anu nisam poznavao do te proslave, na kojoj smo se i upoznali. Ona je jedno divno stvorenje, jedna dobra, prelepa žena i uz sve to i uspešna. Ako bih se ja pitao, sutra bih je oženio – glasi jedna od njenih „zapovesti“.

Kako joj se nije javljao na telefon, Nikolićka je bila sve više napeta pošto se plašila šta će Ćazim izjaviti za medije.

https://youtu.be/gPqvI2HlKzI

“Ja sam, javi se. Kosa mi se digne s glave”, pisala je u SMS porukama, a nakon nekoliko minuta ponovo je usledio zvuk poruke na Ćazimovom telefonu: “Zašto nećeš da se javiš?”

Ćazim je i dalje ćutao. “Šta si, bre, ti umislio da si?! Ko si, bre, ti da se tako ponašaš?! Sama se sebi gadim što sam ikada i bila sa tobom”, bila je jedna od Aninih poruka upućenih Feliksu, a koja potvrđuje ono što pevačica pokušava da demantuje. Ona je potkačila i lepu Osmanijevu devojku Mandu Popović, na koju je, kako kažu naši izvori, ljubomorna.

“Javi se hitno! Užasno više, Mande, Pande, Sande, Vande, hahaha…”, napisala je pevačica u porukama koje su objavili beogradski mediji.

Pozvali smo Ćazima i Anu, ali nam se nisu javljali.

Ćazimova devojka Manda Popović prvi put je odlučila da se javno oglasi: “Baš ste me zabavili porukama koje ste mi pročitali. Dostojanstvo mi ne dozvoljava da komentarišem sve i svakog, ali probaću da pomognem ljudski, kao što uvek činim. Iako nisam psihijatar, primećujem da devojci koja je ovo pisala nešto nedostaje. Ako je njoj potrebna pomoć, rado ću se raspitati kod prijatelja ima li neka prilika za nju, da se ne blamira! Žao mi onog Raste, on je dobar dečko, ali je naseo na njeno ludilo”, rekla je Ćazimova devojka.

U svakom slučaju, dugo se spekulisalo o pravom razlog razvoda estradnog para, a sada je Ćazim i svima pokazao njene poruke u kojima je opsednut sa njim.

Ćazim izgleda predstavlja instituciju u Srbiji za sve dame sa estrade. Ostaje pitanje ko je dozvolio jednom tajkunu sa Kosova da se ovako baškari po Beogradu i kupuje razna preduzeća na tenderima za privatizaciju.

About admin

Check Also

ŽENSKI SPORTOVI KOJI SU SAMO ZA PUNOLJETNE: Bez loše namjere, pokazale publici baš sve što imaju

vijet ženskog sporta može biti pun prizora koji su obično rezervirani samo za odrasle. Pa …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: