Home / Hronika / DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN DA BIJE ŽENU PRED MILIONIMA LJUDI: Bora Santana iz sve SNAGE udario Macu u stomak – zato je počela MASOVNA tuča!

DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN DA BIJE ŽENU PRED MILIONIMA LJUDI: Bora Santana iz sve SNAGE udario Macu u stomak – zato je počela MASOVNA tuča!

DA LI JE OVAJ ČOVJEK NORMALAN DA BIJE ŽENU PRED MILIONIMA LJUDI: Bora Santana iz sve SNAGE udario Macu u stomak – zato je počela MASOVNA tuča!

Sinoć se odigrala masovna tuča u “Zadruzi“, a učesnici su bili Maca Diskrecija, Saška Karan, Bora Santana i Jelena Golubović.

Međutim, kao i u svakom sukobu najteže je procijeniti ko je prvi počeo. Ipak, na ovom snimku se jasno vidi da je Bora Santana taj koji je isprovocirao Macu i to na najbrutalniji način – on ju je, dok je pjevao, udario laktom u stomak.

Doduše, Maca je pokušavala da ga spriječi da pjeva, ali Borin potez je apsolutno nedopustiv.

Od sinoć se u skandali u “Zadruzi” ređaju jedan za drugim. Najpre su se Luna i Sloba žestoko posvađali, a ona je u besu polomila vrata , a zatim je Marko DNK nasrnuo i pretukao Milana Miloševića. Nakon ove jezive tuče , Marko je diskvalifikovan.

To, međutim, nisu bili jedini incidenti koji su se sinoć desili.

Umesto da žurka prođe u dobrom raspoloženju, svađe, a zatim i fizičkog kontakta je bilo i između Mace i Bore. Oni u poslednje vreme nisu u dobrim odnosima, a sve je kulminiralo kada je sinoć Bora izašao na binu da otpeva nekoliko pesama.

Maca mu je prišla s leđa, a on ju je laktom iz sve snage udario u stomak. Šokirana starleta odmah je počela da ga udara i vuče za majicu, a ostali ukućani dotrčali su da ih razdvoje.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku:

a

Maca namlati Boru 😀 Sta sad ?????

Posted by Rijaliti- Gubitnici-Dobitnici on Wednesday, November 22, 2017

About admin

Check Also

Kako je britanski oficir 1945.godine spasio kompaniju Volkswagen?

Kompanija duguje svoje poslijeratno postojanje najviše jednom čovjeku, oficiru Britanske vojske, majoru Ivanu Hirstu. U …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: