Home / Hronika / DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN DA BIJE ŽENU PRED MILIONIMA LJUDI: Bora Santana iz sve SNAGE udario Macu u stomak – zato je počela MASOVNA tuča!

DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN DA BIJE ŽENU PRED MILIONIMA LJUDI: Bora Santana iz sve SNAGE udario Macu u stomak – zato je počela MASOVNA tuča!

DA LI JE OVAJ ČOVJEK NORMALAN DA BIJE ŽENU PRED MILIONIMA LJUDI: Bora Santana iz sve SNAGE udario Macu u stomak – zato je počela MASOVNA tuča!

Sinoć se odigrala masovna tuča u “Zadruzi“, a učesnici su bili Maca Diskrecija, Saška Karan, Bora Santana i Jelena Golubović.

Međutim, kao i u svakom sukobu najteže je procijeniti ko je prvi počeo. Ipak, na ovom snimku se jasno vidi da je Bora Santana taj koji je isprovocirao Macu i to na najbrutalniji način – on ju je, dok je pjevao, udario laktom u stomak.

Doduše, Maca je pokušavala da ga spriječi da pjeva, ali Borin potez je apsolutno nedopustiv.

Od sinoć se u skandali u “Zadruzi” ređaju jedan za drugim. Najpre su se Luna i Sloba žestoko posvađali, a ona je u besu polomila vrata , a zatim je Marko DNK nasrnuo i pretukao Milana Miloševića. Nakon ove jezive tuče , Marko je diskvalifikovan.

To, međutim, nisu bili jedini incidenti koji su se sinoć desili.

Umesto da žurka prođe u dobrom raspoloženju, svađe, a zatim i fizičkog kontakta je bilo i između Mace i Bore. Oni u poslednje vreme nisu u dobrim odnosima, a sve je kulminiralo kada je sinoć Bora izašao na binu da otpeva nekoliko pesama.

Maca mu je prišla s leđa, a on ju je laktom iz sve snage udario u stomak. Šokirana starleta odmah je počela da ga udara i vuče za majicu, a ostali ukućani dotrčali su da ih razdvoje.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku:

a

Maca namlati Boru 😀 Sta sad ?????

Posted by Rijaliti- Gubitnici-Dobitnici on Wednesday, November 22, 2017

About admin

Check Also

ŽENSKI SPORTOVI KOJI SU SAMO ZA PUNOLJETNE: Bez loše namjere, pokazale publici baš sve što imaju

vijet ženskog sporta može biti pun prizora koji su obično rezervirani samo za odrasle. Pa …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: