Home / Info / DA NE POVJERUJETE: Evo sa koliko GODINA nas čeka najbolji se*s – mislili ste pogrešno cijeli život!

DA NE POVJERUJETE: Evo sa koliko GODINA nas čeka najbolji se*s – mislili ste pogrešno cijeli život!

Koliko godina imate? Ako je odgovor na to pitanje 36 ili više onda su to godine u kojima ćete uživati u najboljem akciju ikad.

Prema istraživanju koje je provedeno na više od 2.600 žena, otkriveno je kako žene imaju najbolji akciju u životu nakon svoje 35. godine. Žene su tada puno sigurnije u sebe i svoje tijelo pa u akciju više i uživaju.

Iako mnogi misle kako žene u akciju najviše uživaju u svojim dvadesetima, to nije tako. Najviše akciju ćete se osjećati nešto kasnije, a i najintenzivnije orgazme ćete baš tada doživjeti.

Sudionice istraživanja pitali su o iskustvima s orga*mima, osjećajima i privlačnosti, a bile su podjeljenije u tri grupe, mlađe od 23 godine, od 23 do 35 i starije od 35, znači 36 i više.

ene starije od 35. godina po tom su istraživanju bile najsigurnije u svoje tijelo, njih 8 do 10 je odgovorilo da se osjeća akciju u svojoj koži. S druge strane, samo 4 od 10 žena u srednjoj grupi (23-35) odgovorilo je isto na to pitanje.

‘Starije’ žene imale su i najbolje odgovore kada su u pitanju akciju vrhunci, šest od njih deset je odgovorilo kako u tim godinama imaju bolje orga*me. Čak 86 posto žena u najstarijoj grupi također je odgovorilo kako sada ima najbolji akciju u životu.

S druge strane, 76 posto žena iz ‘srednje’ grupe odgovorilo je isto na to pitanje, dok je samo 56 posto žena mlađih od 23 godine kazalo kako u potpunosti uživaju u akciju.

About admin

Check Also

KAKO DA ZNATE DA ŽENA DUGO NIJE IMALA SE*S? Ovih 8 znakova je odaju!

Negativni efekti nemanja se*sa mogu da budu gori nego što mislite. Nedostatak se*sa nikako nije …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: