Home / Info / Da vas vidimo vozači! OVO JE PITANJE NA KOJEM PADAJU I NAJBOLJI!

Da vas vidimo vozači! OVO JE PITANJE NA KOJEM PADAJU I NAJBOLJI!

Mnogo vozača koji svakodnevno koriste auto kao prevozno sredstvo, ubijeđeni su da su Flojd glavom i bradom, te da svaki problem u saobraćaju rješavaju kao od šale.

Zato smo baš zbog njih, potrudili smo se da nađemo najteže pitanje, na koje odgovor daju u sekundi, a ne primjete jednu začkoljicu i – ne daju tačan odgovor.


Odavno je poznato da su na testovima najteža pitanja ona sa “raskrsnicama“, tj slike gde prateći pravila i saobraćajne znakove, budući vozač treba da procijeni koje vozilo ima prednost, i upiše kojim redoslijedom vozila prolaze raskrsnicu.

Ova fotka vam djeluje jednostavno?

Baš zbog njih, potrudili smo se da nađemo najteže pitanje, na koje odgovor daju u sekundi, a ne primjete jednu začkoljicu i – ne daju tačan odgovor.

Odavno je poznato da su na testovima najteža pitanja ona sa “raskrsnicama“, tj slike gde prateći pravila i saobraćajne znakove, budući vozač treba da procijeni koje vozilo ima prednost, i upiše kojim redoslijedom vozila prolaze raskrsnicu. Ova fotka vam djeluje jednostavno?

Hajde, riješite je i dobro zapamtite kojim redoslijedom automobili prolaze. Napominjemo da ovog konkretnog pitanja nema na testu za polaganje, jer, prema mišljenju instruktora vožnje nijedno pitanje nije nerješivo, i budući vozači često test riješe perfektno, ali u auto školi “Zeleno svetlo” baš ovo pitanje navode kao idealan primjer za nepromišljene greške čak i iskusnih vozača.

Vaše odgovore nam možete pisati u komentare!

About admin

Check Also

“Brinula sam se o starcu iz komšiluka skoro 3 godine”

Brinula sam se o starcu iz komšiluka skoro 3 godine sve dok prije 2 mjeseca …

13 0 komentara

  1. 1.žuti 2.crveni 3.zeleni

  2. crveni, zeleni ,zuti

  3. prva slika ZUTI,CVENI,ZELENI………………….. Druga slika…Crveni,Zuti Zeleni

  4. crveni, zuti, zeleni

  5. Majko moja mila ja vozaca…Il kupite naocale il ne izlazite na ceste molim vas jer ponekad vozim i dijete u autu

  6. Crveni je na glavnoj cesti ide prvi, plavi ima STOP pa ide zadnji a zuti ima znak da dolazi na cestu sa prvenstvom prolaza pa ide posle crvenog

  7. Crveni,žuti ,plavi!!!

  8. Znak stop,znak put sa pravom prvenstva prolaza i znak nailazak na put sa pravom prvenstva su takvog oblika baš da bi se čitali i naopako!U oba slučaja crveni,žuti pa plavi!

  9. crveni zeleni zuti, ljudi sta vam je pogledajte znak za prvenstvo prolaza, i zuti auto ima linuju koja ima isto znacenje kao znak stop.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d bloggers like this: