Home / Info / Imao je 110 kila i obožavao je Kiju: Pogledajte kako su se Sloba i Kristina ponašali dok je on bio anoniman, i to u društvu njegovog oca! (VIDEO)

Imao je 110 kila i obožavao je Kiju: Pogledajte kako su se Sloba i Kristina ponašali dok je on bio anoniman, i to u društvu njegovog oca! (VIDEO)

Sloba Radanović i Kija Kockar, zvijezde rijalitija “Zadruga“, više nisu u ljubavi, a često umiju i da se posvađaju. Sve do prije nekoliko mjeseci, a pogotovo prije nekoliko godina, situacija između njih dvoje bila je sasvim drugačija.

Da su Sloba i Kija bili zaljubljeni jedno u drugo, pokazuje i snimak star tri godine.

Naime, Sloba Radanović je učestvovao u takmičenju “Zvezde Granda“ u sezoni 2014/15. Tada je imao 24 godine, a u bekstejdžu su ga podržavali njegov otac, tadašnja djevojka Kija i njena majka.

Kristina je bila nasmijana i navijala za tadašnjeg dečka. Na pitanje voditelja Voje Nedeljkovića otkrila je da je Sloba visok 1.95 centimetara i da je imao oko 110 kilograma.

Kada je Radanović krenuo sa nastupom, nestrpljenje je raslo. Kija je bodrila Slobu ali se i nervirala.

Na kraju, Sloba je dobio svih šest glasova i kvalifikovao se u baraž. Kija je skakala od sreće što je Radanović prošao dalje, a kada se pojavio u bekstejdžu, odmah su se čvrsto zagrlili i stajali zagrljeni neko vrijeme.

About admin

Check Also

ŽENSKI SPORTOVI KOJI SU SAMO ZA PUNOLJETNE: Bez loše namjere, pokazale publici baš sve što imaju

vijet ženskog sporta može biti pun prizora koji su obično rezervirani samo za odrasle. Pa …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: