Home / Info / Ivana (32) se ranije vratila kući i uhvatila muža (43) na gomili sa komšinicom (19): Pala je u očaj i zatražila pomoć od Milovana, a ovako URNEBESAN savjet sigurno nije OČEKIVALA!

Ivana (32) se ranije vratila kući i uhvatila muža (43) na gomili sa komšinicom (19): Pala je u očaj i zatražila pomoć od Milovana, a ovako URNEBESAN savjet sigurno nije OČEKIVALA!

Iako je za većinu žena preljuba znak da je braku došao kraj, možda ipak postoji način da se spase veza od razvoda, a jedan od načina je gledati preljubu na jedan sasvim drugi način.

milovan-poruka (2)

Naime, društvenim mrežama širi se savjet Milovana koji je uputio nesrećnoj Ivani. Ona je uhvatila muža kako je vara sa komšinicom i razmišlja kako da preboli sramotu koju je doživjela.

Dragi Milovane,

Nadam se da ćete mi pomoći. Prije par dana sam otišao na posao ujutro i ostavila muža kod kuće da gleda televiziju. Kilometar od kuće zaustavio mi se auto, nije htio opet da upali pa sam otišla pješke nazad, kući. Kada sam došla kući nisam mogla da vjerujem šta sam vidjela. Moj muž je bio u krevetu sa komšinicom. Ja imam 32 godine, moj muž 43, a komšinica 19, mi smo u braku 10 godina. Ja sam pod stresom, stalno plačem, poludiću, molim te neki dobar savjet, molim, pomozi mi.

Pozdrav Ivana.

Uslijedeo je urnebesan savjet.

Draga Ivana,

Uvijek sam tužan kad čujem da ljudi imaju takve probleme. Može biti više razloga zašto se automobil na tako maloj udaljenosti od kuće. Ali prvo treba vidjeti da li ima dovoljno goriva, možda je uzrok nekvalitetan benzin. Možda ne radi pumpa ili imaš neki elekrični problem – akumulator, svjećice, sistem paljenja, može biti i centralno zaključavanje.

U svakom slučaju, ja bih predložio da pozoveš majstora koji će odvući automobil u servis i tamo da sve pregleda.

Pozdrav, vaš savjetnik Milovan.

About admin

Check Also

Obdareni Vranješ: Isplivala slika Ognjenovog “ponosa” u er*kciji! (FOTO)

Nakon što su se u javnosti pojavile eksplicitne slike na kojima je navodno Jelena Karleuša, …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: