Home / Info / Javila se očajna sestra Milijane (21) koja se udaje za 74-godišnjaka Milojka: “Otac će nam umrijeti, nazvao me plakao je i rekao…” OVO JE SVE ŠOKIRALO

Javila se očajna sestra Milijane (21) koja se udaje za 74-godišnjaka Milojka: “Otac će nam umrijeti, nazvao me plakao je i rekao…” OVO JE SVE ŠOKIRALO

Milijana Bogdanović stvorila je velike probleme svojim roditeljima nakon što je u javnost izišla sa svojim zarukama s 53 godine starijim Milojkom. Njezina majka i otac su se oglasili u medijima te su jako nezadovoljni činjenicom što se ona javno eksponira. 

45

Njezina mama već je rekla da protiv veze nema ništa, ali da je jako ljuti konstantno povlačenje po novinama. Otac Zoran očajan je i prijeti da će ubiti kćer i budućeg zeta, a sada se u medijima oglasila i Milijanina mlađa sestra Olivera koja kaže da će njihov otac umrijeti ako Milijana prihvati sudjelovanje u reality showu.

2

“Ako sestra Milijana i njen dečko uđu u reality program, to će mog oca Zorana potpuno dotući”, kaže Olivera.

3

“Zamjeram sestri što je oca prijavila policiji, nije trebala reagirati na taj način. Taj dan kad je sve izašlo u javnost otac me je nazvao, plakao je i rekao: ‘Ne znam što da napravim, jedino da odem njih dvoje ubiti.’ Bio je toliko bijesan i povrijeđen, svi živi su ga zapitkivali, a bilo je dosta ružnih komentara. Ako uđe u reality, bojim se da će to biti kraj. To će oca dotući”, kazala je.

About admin

Check Also

“Brinula sam se o starcu iz komšiluka skoro 3 godine”

Brinula sam se o starcu iz komšiluka skoro 3 godine sve dok prije 2 mjeseca …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d bloggers like this: