Home / Hronika / KRVAVI OBRAČUN U VIŠNJIČKOJ BANJI “Sina su mi upucali PRED DECOM zbog duga od 400 EVRA” (VIDEO)

KRVAVI OBRAČUN U VIŠNJIČKOJ BANJI “Sina su mi upucali PRED DECOM zbog duga od 400 EVRA” (VIDEO)

“Sklonila sam decu, a onda je počela pucnjava. Kada sam pogledala iza vrata, zatekla sam sina kako leži u lokvi krvi”, priča majka Aleksandra V. (46), koji je upucan u glavu večeras u njihovom stanu na Slanačkom putu, u beogradskom naselju Višnjička banja.

Aleksandar V. (46) upucan je danas oko 14.10 sati u svojoj kući na Slanačkom putu dok je provodio vreme sa svoja dva sina od pet i sedam godina.

– Aleksandar je ležao tu u sobi sa decom. Rekao mi je: “Kevo, sklanjaj ih, evo došao je Roki”. I deca su došla kod mene u susednu sobu, iza vrata. Njih dvojica su se posvađali, a dok sam uzela telefon da pozovem policiju, odjednom počela je pucnjava. Meni je bubnjalo u ušima. Ono što sam zatekla kada sam pogledala iza vrata je Aleksandar koji leži u lokvi krvi – priča Slobodanka, majka upucanog Aleksandra.

Kako je Slobodanka ispričala za “Blic”, napadač sa nadimkom Roki, kojeg poznaju od ranije, i pred Novu godinu razvalio im je vrata sekirom, a ovog puta je ponovo nasilno ušao u kuću, a svađa je navodno izbila zbog nekog duga od 400 evra.

I ona i njeni unuci su, dodaje, doživeli veliki stres, a porodica sada pomno prati stanje njenog sina prevezenog u Urgentni centar.

About admin

Check Also

Bio je oličenje zdravog života, a onda je UMRO zato što je dnevno pio 2 pakovanja stvari KOJU SVI PIJEMO (FOTO)

Ljudi svakodnevno posežu za ovim pićem ni ne sluteći šta im to radi organizmu. Kada …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: