Home / Hronika / Majka i sin u vezi: Baš me briga, on je ljubav mog života!

Majka i sin u vezi: Baš me briga, on je ljubav mog života!

Majka i sin ludo su se zaljubili nakon što su se po prvi put sreli nakon 18 godina. Ali za njihovu romansu vlasti nisu imale milosti pa je bizarni par osuđen na tri godine uslovne kazne zbog počinjenog incesta, javlja Daily Mail.

Monica Mares (37) i njezin sin Caleb Peterson (20) iz Clovisa, u New Mexicu, uhapšeni su u februaru 2016. godine nakon što je jedan od komšija prijavio policiji incestuoznu vezu.

Par je, nakon što su priznali krivicu, pristao na nagodbu odnosno na tri godine uslovne kazne, od čega će polovicu vremena biti pod nadzorom vlasti.

Također, godinu i pol dana moraju biti razdvojeni. Osim toga, Monica je izgubila skrbništvo nad svojih devetero djece. Nije poznato ko će o njima sada brinuti.

“Ništa nam neće stati na put”

Par je u augustu prošle godine, prije nego je čuo presudu, jasno dao do znanja da ništa neće stati na put njihovoj ljubavi.

“On je ljubav mog života i ne želim ga izgubiti. Moja djeca ga vole. Ništa ne može stati između nas, ni sud ni zatvor, apsolutno ništa. Moram biti s njim.

Kad izađem iz zatvora, preselit ćemo se u Clovis u Kaliforniji, gdje je naša veza dopuštena”, kazala je Monica u intervjuu za Daily Mail Online.

Incest se smatra kaznenim djelom u svih 50 saveznih država, ali kazna varira od države do države.

Monica je sa samo 16 godina rodila Caleba i dala ga na posvajanje. Obitelj koja ga je posvojila dala mu je ime Carlos.

Par je ponovno stupio u kontakt nakon 18 godina i vrlo brzo se zaljubio, a nedugo nakon prvog susreta stupili su u seksualne odnose.

About admin

Check Also

Bio je oličenje zdravog života, a onda je UMRO zato što je dnevno pio 2 pakovanja stvari KOJU SVI PIJEMO (FOTO)

Ljudi svakodnevno posežu za ovim pićem ni ne sluteći šta im to radi organizmu. Kada …

One comment

  1. Ima decko pravo Zivot ga nije milovao i sad se odlucio da sam sebi j..e mater

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: