Home / Info / NAKON ŠTO JE LUNA REKLA KRAJ USLEDILA JE OSVETA: Sloba joj zario nož u leđa i završio u krevetu sa drugom zadrugarkom

NAKON ŠTO JE LUNA REKLA KRAJ USLEDILA JE OSVETA: Sloba joj zario nož u leđa i završio u krevetu sa drugom zadrugarkom

Zadrugari su jedva ubedili Slobu Radanovića da ustane iz kreveta i dođe zajedno da se provodi sa ostalim učesnicima rijalitija. Pevač je otišao u pab, međutim od provoda nije bilo ništa, jer je se odmah posvađao sa svojom devojkom Lunom Đogani.

Blogerka je bila dodatno nervozna, jer je primetila da Slobi žena prilazi kada ona nije tu. Luna je pevaču govorila kako zna šta se dešava i da nije glupa, dok je Radanović sebe branio rečima da je Kristina zbog toga tu.

Došli su kod mene u krevet i probudila me – rekao je Sloba Luni koja je ostala u šoku kada ga je videla u pab-u!

– Iznervirala sam se! Zakuni se da voliš samo mene! TI ne bi sumnjao u mene – pitala je Luna.

– Ne bih! Možda i bih! – predomislio se Sloba u sekundi.

Kada ga je Luna pitala da li je ljubomoran što njegova žena ima dečka, Sloba je rekao da nije. Inače pevač je u toku svađe sa Kijom, koja je bila prošle noći, nekoliko puta ženi prebacio i spomenuo njenog dečka.

Nakon celih pet minuta od ovog razgovora, Luna je otišla u krevet. Bila je jako nervozna, a Sloba je počeo da viče na nju. Njega je zabolelo što je ustao i došao na žurku, koju je njegova devojka napustila.

– Tvoja žena mi je uništila veče! Idi kući! Ili ti ili ja! Ne možemo da budemo zajedno! – vikala je Luna na Slobu.

Radanović je rekao da se blogerka odvratno ponaša prema njemu, nakon čega je besan izašao iz sobe, otišao u kuhinji, a zatim i u zatvoreni deo pab-a, gde je dugo sedeo sam sa suzama u očima.

Nakon razgovora sa Mikijem Đuričićem, Sloba je otišao i legao zajedno sa njim, a onda je u sobu za rehabilitaciju ušla Luna Đogani, nakon čega su se ponovo posvađali. Tada je došlo do rasprave i između pčelara i Jelene Golubović.

Radanović je izašao iz sobe, šetao po dvorištu, a kada je pokušao ponovo da priča sa svojom devojkom, ponovo su se posvađali. Napolju je svanulo, a Luna i Sloba su se i dalje svađali u garderoberu, ali bez bubica.

Ostatak scena možete pogledati na ovom video snimku:

About admin

Check Also

U Bihaću nakon porodične tragedije zavladala nevjerica: Vlasnik kuće u kojoj je otac živio sa djecom dovest će bagere i sravniti je sa zemljom!

Vrijeme je na kućnom broju 2 Ulice Muje Hrnjice u Malom Lugu pokraj Bihaća stalo …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: