Home / Info / Natjerala je muža da 365 dana svakodnevno imaju se*s – i nije mogla da zamisli šta će se desiti.

Natjerala je muža da 365 dana svakodnevno imaju se*s – i nije mogla da zamisli šta će se desiti.

Britanka koja je sa svojim suprugom dugo u braku i imaju troje djece, bila je nezadovoljna svojim fizičkim izgledom. Poslije trećeg djeteta, konačno se usudila da se pogleda u ogledalo. Ono što je vidjela nije joj se dopalo.

Da bi bila sigurna da je i dalje privlačna svom mužu, donijela je odluku da će imati se*s sa njim 365 dana zaredom.

Nema pauze

Ona je odlučila da ima se*s i tokom menstruacije, nije pravila pauzu ni jedan dan. Njena dkeca bi imala više vremena jedni za druge, a ona i njen suprug su za to vreme bili posvećeni jedno drugom.

Slika o sebi joj je pravila veliki problem

Trebalo joj je vremena da prihvati svoje golo tijelo, a da pritom samoj sebi ne izgleda kao da je prekrivena debelim jorganom. Pitala se da li se njen suprug skeća kada ju je vidoo golu. Od tada je prošlo mnogo vremena.

Nije se više skrivala
Odlučila je da više ne isklučuje svjetlo kada ima se*s sa svojim suprugom. Prestala je da krije svoje tijelo ize široke odjeće i odlučila je da se tuširaju zajedno. To joj je bilo veoma zabavno.

Efekat
U početku je osjećala da joj je se*s dužnost. Kako su mjeseci prolazili, počela je da se opušta i da mnogo više uživa. što je više se*sa imala, toga je više željela.

Rezultat
Se*s koji je Britani imala sa suprugom 365 dana, nije se završio. Oni to i dalje rade, iako je godinu dana prošlo. Ona je zaključila da nikada nije bila srećnija nego što je danas.

Kako zbog svog tijela, tako i zbog odnosa koji ima sa suprugom i rado preporučuje parovima ovakav način funkcionisanja.

Izvor: Mediji

About admin

Check Also

Čovjek je psu napravio sklonište da se može brinuti o svojim bebama, iznenadio se kao nikada do tada kada je vidio ko je još unutra

Krov nad glavom je jedna od najosnovnijih stvari koje su nam potrebne u životu. Potreban …

One comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: