Home / Info / Pjevačica PRODAJE STAN, a tek da čujete KOLIKO NOVCA traži za 59 kvadratnih metara: Ovako izgleda GAJBA u centru Beograda

Pjevačica PRODAJE STAN, a tek da čujete KOLIKO NOVCA traži za 59 kvadratnih metara: Ovako izgleda GAJBA u centru Beograda

Indira Radić prodaje namješten stan u centru Beograda u kom je živio njen sin Severin, saznaje Kurir. Folkerka za nekretninu od 59 kvadratnih metara traži čak 150.000 eura, ali za sada kupca još nema.

Kako bi se što prije riješila prostora koji je godinama u njenom vlasništvu, ona je angažovala agenciju kojoj je povjerila posredovanje jer zbog brojnih poslovnih obaveza pjevačica ne stiže ni da se javi na telefon, a kamoli da se bavi prodajom.


– Prodajemo kompletno, kvalitetno renoviran dvosoban stan u neposrednoj blizini Ateljea 212. Zgrada ima sopstveni parking. Idealan kako za stanovanje, tako za poslovni prostor ili kao investicija za dnevno izdavanje. Rijetko u ponudi i za svaku preporuku – piše na profilu jedne agencije za nekretnine u opisu fotografija enterijera.

Posljednjih dana na internetu pojavilo se nekoliko zainteresovanih osoba, koje su postavljale pitanja i dobijale odgovore od zaposlenih u firmi. Ko zna, možda se pjevačici posreći pa ga uskoro i proda.

Prema saznanjima Kurira, u stanu u opštini Stari grad dugo je živio pjevačin sin Severin sa porodicom. Indirin nasljednik nedavno se iselio iz njega jer mu je ona kupila novi i veći stan u najelitnijem dijelu Novog Beograda, pa je ovaj sada višak.

– Radićeva posjeduje više nekretnina, ali nikada se javno nije hvalila šta sve ima. Pametno je ulagala svaki zarađeni dinar i samim tim obezbjedila sebe, ali i svoju porodicu. Ona smatra da ima dovoljno za sve i da bi stan trebalo što prije prodati, u suprotnom bi bila u trošku za komunalije i održavanje. Nema namjeru da ga izdaje jer se time ranije nije bavila, zato želi da ga se što prije riješi, a i od njega uzme novac koji će joj svakako dobro doći – otkriva izvor.

About admin

Check Also

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Muškarci koji imaju ovakve žene su 10 puta sretniji od ostalih!

Na jednom Meksickom univerzitetu sprovedeno je istrazivanje kakve zene muskarci vole i s kakvim zenama …

One comment

  1. Nema se para od pokusaja “pevanja”!!!!Jbg

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: