Home / Korisno / POKAJAĆETE SE AKO NE PROBATE: 12 veoma korisnih saveta za brzo i glamurozno ulepšavanje

POKAJAĆETE SE AKO NE PROBATE: 12 veoma korisnih saveta za brzo i glamurozno ulepšavanje

Prosečna žena potroši oko 55 minuta svakog dana na svoj izgled. Ako, kao i mi, mislite da je to previše, pogledajte ove trikove koji će vam potpuno neočekivano uštedeti vreme, a sigurno i novac.

Bez sumnje ćete izgledati kao milion dolara za samo nekoliko minuta, a verujemo da će lenje devojke biti naročito oduševljene! Kako nam ovo nije ranije palo na pamet?!

1. Da vam manikir duže traje

Gel na noktima izgleda sjajno, ali je problem što nokti brzo porastu. Lak sa šljokicama može da vam pomogne da odložite posetu kozmetičarki. Sve što je potrebno da uradite jeste da ga nanesete na bazu noktiju.

2. Produžite život ajlajneru

Ovaj trik ne uspeva kod svih ajlajnera, ali možda će uspeti sa vašim. Kada više ne možete da izvučete aplikatorom čiste linije, izvucite ga i opet uvucite sa suprotnim krajem unutra. Sada imate novi ajlajner!

3. Složite odeću za lakša jutra

Jutarnji pokušaji da pronađemo neke komade odeće u ormaru ili fiokama, iznervirali bi i monaha iz Šaolina. Složite svoju odeću kako je prikazano na fotografiji i jednim pogledom ćete moći da vidite sve komade. Više nećete morato toliko često da sređujte ormar.

4. Brzo konturisanje

Ako mislite da je konturisanje zamorna i dugotrajna aktivnost, nabavite dva korektora: svetliji i tamniji od vašeg tena. Nacrtajte dve trojke na licu (kako je prikazano na licu) i izblendajte linije.

5. Moderno nošenje kaiša
Slobodan kraj kaiša ponekad izgleda suviše dugačko, pa morate da odlučite šta ćete sa njim: da ga ostavite da visi ili da pronađete drugo rešenje – da vežete kaiš u čvor, na primer. Izgleda zaista neobično i moderno!

6. Napravite lepeza četkicu

Lepeza četkice su zaista praktične za popravljanje šminke ili nanošenje pudera u tankom sloju. Za one koji se još uvek pitaju da li im je potrebna ovakva četkica, ukosnice mogu biti od pomoći.

7. Da vam parfem duže traje

Nećete morati da nosite bočicu parfema sa sobom ako prvo nanesete nešto hidrirajuće na kožu. Vazelin, na primer, može biti od pomoći. Nanesite ga na kožu, naprskajte parfem i utapkajte zglobom.

8. Oslobodite ruke dok sušite kosu fenom

Kada ste u žurbi, jedostavno stajanje i držanje fena u rukama troši vam dragocene minute. Pronađite mesto gde možete da ga okačite i uštedite sebi vreme.

9. Sprečite da vam dugme otpadne sa košulje

Ako se spremate da izađete, a čini vam se da jedno dugme samo što ne otpadne sa vaše košulje, nanesite na njega malo bezbojnog laka za nokte (kako je prikazano na slici).

10. Brzo se rešite bubuljica

Ako vam se izenada pojavi bubuljica, nanesite na nju nekoliko kapljica kapi za oči. One će suziti kapilare i bubuljica će se odmah smanjiti.

11. Ubrzajte tuširanje

Prestanite da gubite vreme podešavajući temperaturu na tušu. Kada pronađete temperaturu koja vam odgovara, obeležite je na tušu vodootpornim markerom (kako je pokazano na slici). Umesto markera, možete koristiti i nalepnice.

12. Našminkajte se očas posla

Sve što je potrebno da uradite jeste da popunite obrve. I to je sve. Ovo će učiniti da izgledate sređeno i da i sami osećate kao da nosite šminku.

About admin

Check Also

IZDERALA SE NA MALENOG SINA I OTIŠLA U KREVET: SATIMA SE VRTJELA, A ONDA JE GLAS PROGOVORIO…

IZDERALA SE NA MALENOG SINA I OTIŠLA U KREVET: SATIMA SE VRTJELA, A ONDA JE …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: