Home / Info / Rada pred Anabelom OČITALA LEKCIJU Luni: Nauči da postoje djevojke koje NE BALAVE ZA OŽENJENIM MUŠKARCIMA!

Rada pred Anabelom OČITALA LEKCIJU Luni: Nauči da postoje djevojke koje NE BALAVE ZA OŽENJENIM MUŠKARCIMA!

Proteklih nedjelja pjevačica Rada Manojlović često se spominje kada je u pitanju ljubavni trougao čiji su glavni akteri učesnici “Zadruge“ Luna Đogani, Kristina Kockar i Sloba Radanović koji su, inače, u braku, pa je folkerka bila primorana da u emisiji Ognjena Amidžića, u kojoj je u isto vrijeme bila i Lunina mama Anabela Atijas, pojasni uzrok sukoba sa mladom blogerkom.

– Meni je sad stvarno neprijatno, i Anabela je tu… Ja Lunu nikada nisam srela, ne poznajem je, ali mislim da je bila nesigurna u samu sebe i ispoljila nešto što nije okej.

Meni to liči na Anabelu, nju znam kao finu, blagu, nasmijanu, balansira šta će da kaže… Očigledno da taj zatvoreni prostor izvlači nešto iz njih.

Ja bih to njoj oduzela na taj neki zatvoreni prostor, mislim da je ona skapirala i povukla to što je rekla – pravdala je Rada Luninu izjavu da je, tokom nastupa u “Zadruzi“, “balavila na Slobu“, a potom se osvrnula na lik i djelo Kazanove iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

– Osjetila sam potrebu da prokomentarišem tu situaciju jer imam situaciju sličnu u bliskoj porodici. Bez obzira na to što je Sloba kulturan, nenametljiv, on je za mene slabić i kukavica.

Željela sam žene da posavjetujem da se klone takvih muškaraca kao što je Sloba. On Kiji daje lažnu nadu. Ako ti ništa ne osjećaš prema njoj dvije godine, što se onda ženiš sa njom tri mjeseca prie ulaska u “Zadrugu“?!

Postoje takvi muškarci koji ne mogu da preduzmu incijativu – bez dlake na jeziku rekla je Rada, koja sličnu situaciju ima u bliskom okruženju, a potom je riješila da pošalje poruku Luni.

– Ja na takvog muškarca nikada ne bih mogla da bacim pogled, ali ni da balavim. Luna treba da nauči da treba da postoje djevojke koje ne balave za zauzetim muškarcima – nikad je Rada nikad brutalnija.

(Pink.rs)

About admin

Check Also

LAZIĆ U INVALIDSKIM KOLICIMA! Pevač u krizi, STALNO PLAČE i moli se BOGU, a za nesreću krivi OVOG ČOVEKA!

Darko Lazić teško podnosi to što je doživeo saobraćajnu nesreću koja mu je ozbiljno narušila …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: