Home / Hronika / Roditelji objavili potresnu fotku sina: Rekao je ‘slikajte’ i umro

Roditelji objavili potresnu fotku sina: Rekao je ‘slikajte’ i umro

Braiden Prescott (7) umro je od rijetkog oblika raka, a njegovi roditelji Steph (26) i Wayne Prescott (38) podijelili su fotografiju na društvenim mrežama kako bi podigli svijest o važnosti otkrivanja ranih simptoma raka

Roditelji dječaka koji je umro od raka objavili su i podijelili fotografiju koja je svima slomila srce. Majka ga je snimila u očevom naručju nekoliko trenutaka prije nego što je izdahnuo.

Braiden Prescott (7) umro je od rijetkog oblika raka, a njegovi roditelji Steph (26) i Wayne Prescott (38) podijelili su fotografiju na društvenim mrežama kako bi podigli svijest o važnosti otkrivanja ranih simptoma raka.

Malenom Britancu dijagnosticiran je neuroblastom kada je imao dvije godine. Njegova majka Steph rekla je kako je osjećala da nešto nije uredu već sa šest mjeseci. Braiden je imao tumore na vilici i nije mogao pravilno izgovarati riječi. Danima uopće ne bi progovorio.

Hrabri dječak prošao je čak 11 različitih tipova kemoterapije, a išao je i na liječenje u Sjedinjene Države. Nažalost, njegovo tijelo to više nije moglo izdržati. Samo nekoliko minuta prije nego što će Braiden umrijeti, Steph je uslikala kako Wayne drži u krilu dječaka.

About admin

Check Also

ŠOKANTNO! EVO KAKO SU UBICE OLIVERA IVANOVIĆA ZAVARALI TRAG: Scenario sa dokumentima koji smo često viđali u terorističkim napadima širom Evrope!

Kako se nezvanično saznaje, zapaljeni automobil koji je korišćen za izvršenje ubistva lidera Građanske inicijative …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: