Home / Hronika / SEĆATE SE POLICAJCA ČIJA JE SLIKA OBIŠLA SVET: Obećali su mu unapređenje, a završio u …

SEĆATE SE POLICAJCA ČIJA JE SLIKA OBIŠLA SVET: Obećali su mu unapređenje, a završio u …

Ovako je bilo tokom migrantske krize.

“Sirijci su puni hvale o srpskoj policiji. Kažu da su srpski policajci dobri i da su prvi koji se prema njima ne ponašaju kao da su životinje”.

Policajac sa slike, Redžep Arifi (34), policajac čija je fotografija sa sirijskim dečakom u “očinskom” zagrljaju izazvala talas emocija na društvenim mrežama je izgubio oca u saobraćajnoj nesreći kada je imao samo šest meseci.

Njegov rođak Valjon Arifi kaže da je sa Redžepom razgovarao nakon što je saznao da je popularan, ali da on nije želeo da govori o tome.

Posle ovog događaja, svi su bili puni reči hvale za ovog policajca. Tapšali su ga po ramenu u njegovoj jedinici, a nadređeni su mu obećavali unapređenje.

I kada se nadao da će ga dobiti, u tom momentu je uleteo sin jednog od lokalnih moćnika i dobio taj posao. Redžep je probao da se žali, čak je bio i ljut, uvredljiv prema nadređenima, koji su ga poslali na ulicu u noćnu smenu kao kaznu i opomenu.

Tužna priča ovakve Srbije.

About admin

Check Also

ŠOKANTNO! EVO KAKO SU UBICE OLIVERA IVANOVIĆA ZAVARALI TRAG: Scenario sa dokumentima koji smo često viđali u terorističkim napadima širom Evrope!

Kako se nezvanično saznaje, zapaljeni automobil koji je korišćen za izvršenje ubistva lidera Građanske inicijative …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: