Home / Humor / SMS DANA: Kada skapiraš da si se mnogo razvalio od alkohola i da tvoja riba neće više da te vidi! 32

SMS DANA: Kada skapiraš da si se mnogo razvalio od alkohola i da tvoja riba neće više da te vidi! 32

Čovek se našao pred sudom optužen za ubistvo s predumišljajem. Pita ga sudija: – “Ovde se radi o krvavom ubistvu. Kako se branite?” Optuženi: – “Bila je toliko glupa da sam je morao ubiti.” Sudija: – “To ne smatram olakšavajućom okolnošću.” Optuženi: – “Pa, dobro, cenjeni sude… da ispričam kako je bilo.

Živeli smo u jednoj zgradi. Iznad nas je živela porodica s dvoje dece. Bilo je stvarno žalosno, deca su bila jako niska rastom. Sin od 12 godina je bio visok svega 80 cm, a onaj stariji, od 19 godina, svega 85 cm.

Jednog dana, u razgovoru sa svojom ženom, kažem da je to stvarno tužno i da mi ih je žao.” – “Da, reče zena….to su Pirineji.” – “Mislila si Pigmeji?” – “Ne, Pigmeji su ono što nam se nalazi pod kožom i zbog čega pocrnimo.” – “To je pigment.” – “Ne… Pigment je bilo ono na čemu su stari Grci pisali.” – “Pobogu, ženo, to je bio pergament.” – “Ne, pergament je kad neko pročita ili prikaže samo jedan deo nekog dela.” –

“Poštovani sude, verovatno pretpostavljate da više nisam imao volje da joj objasnim da se radi o fragmentu. Seo sam na trosed i čitao novine. Ubrzo dođe žena s knjigom u ruci, legne pored mene, otvori knjigu i počne čitati deo nekog teksta: – “Dušo, gledaj: Sunčana terasa od ručne torbe je bila učiteljica makroa 15.” Uzeo sam knjigu, pogledao i rekao joj: – “Draga, ovo je knjiga na francuskom jeziku i tu pise: La Marquise de Pompadour est la Maitresse de Luuis XV, a to znači da je Markiza de Pompadur bila ljubavnica Luja XV.”

– “Ne, reče ona – La Marquise je sunčana terasa, Pompadour je ručna torba, la Maitresse je učiteljica, a Louis XV je 15. makro. Ja to sigurno dobro znam. Nisam ja džabe imala ekstra časove iz francuskog jezika i vežbe sa svojim legionarom.”

– “Mislila si na lektora?” – “Ne, lektor je jedan grčki heroj.”– “To je bio Hektor i bio je Trojanac.”– “Ne, hektor je mera za površinu.” – “Mera za površinu je hektar.”– “Ne, hektar je božansko piće.”– “Ženo, nektar je bozansko piće.”– “Nije, to je reka u Nemačkoj.”

– “Reka u južnoj Nemačkoj zove se Nekar.”– “Ne znaš ti to, još kao mala sam pevala s drugaricom duo o reci Nektar.”– “U duetu, tako si valjda htela reći.”– “Ne, duet je kad igraju Barsa i Real.”– “Poštovani sude, tada sam uzeo čekić i opalio je po glavi. Konačno je zaćutala.”Sudija:– “Optuženi se oslobađa….Ja bih je opalio još kod Hektora.”

About admin

Check Also

ŽENSKI SPORTOVI KOJI SU SAMO ZA PUNOLJETNE: Bez loše namjere, pokazale publici baš sve što imaju

vijet ženskog sporta može biti pun prizora koji su obično rezervirani samo za odrasle. Pa …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: