Home / Info / Svi su je osuđivali jer je zatrudnila sa 17 godina, a onda je samo 2 mjeseca pred porođaj uradila nešto svojoj bebi što ih je ostavilo ZGROŽENE!

Svi su je osuđivali jer je zatrudnila sa 17 godina, a onda je samo 2 mjeseca pred porođaj uradila nešto svojoj bebi što ih je ostavilo ZGROŽENE!

17-godišnja Gabi Rodrigez šokirala je svoju školu kada je stomak počeo da joj raste.

I sam život je počeo da joj se mijenja kada su učenici počeli svašta da pišu i pričaju o njoj, ali ih je sve ostavila bez teksta kada je riješila da im otkrije tajnu.

Gabinim prijateljima, porodici i nastavnicima uopšte nije bilo drago što je ona tako rano zatrudnila. Svi su mislili da svoj san da postane društveni radnik neće moći da se ispuni sada kada je počeo stomak da joj raste.

“Počelo je mnogo glasina da kruži kako sam neodgovorna. Bez fakulteta… to je moralo da se desi. Znali smo da će se to dogoditi. Znali smo da će da zatrudni.

Da li ona zna koliko je sebi uništila život”, priča Gabi. Međutim, ona nije bila trudna, već je samo izvodila društveni eksperiment.

Gabi je morala da dobije dozvolu od svog direktora škole. “Obožavam je. Ona je hrabra, kreativna, jaka.

Prošla je kroz toliko toga… otuđila se od svojih prijatelja i postala je stranac za njih”, kaže direktor škole Trevor Grini.

About admin

Check Also

NAPITAK KOJI VODI U PRERANU SMRT: Evo koje piće podiže krvni pritisak i RAZARA zdravlje srca

Napitak koji mnogi uzimaju kao prvu pomoć protiv umora može ozbiljno da ugrozi zdravlje organizma! …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: