Home / Info / TOP BOMBA, A TEK KAKO PJEVA: Marija smatra kako bi pobijedila da je u finalu i želi joj odabrati pjesmu, Saša i Bosanac nisu skidali pogled s nje!

TOP BOMBA, A TEK KAKO PJEVA: Marija smatra kako bi pobijedila da je u finalu i želi joj odabrati pjesmu, Saša i Bosanac nisu skidali pogled s nje!

Monika Ivkić iz Beča, rodom iz Gradačca večeras je potpuno briljirala u Zvezdama Granda. Kako je ovo njeno prvo predstavljanje u popularnom muzičkom programu, ona je definitivno jedno od najvećih otkrića ovoga šou programa.

Svojim izgledom i pjevanjem je potpuno osvojila žiri i publiku, pa je već vide u finalu.

Monika je u Zvezdama Granda osvojila svih sedam DA. Žiri je bio očaran njenim pjevanjem, a tek kada su se spustili zidovi imali su šta vidjeti.

Osim što dobro pjeva, Monika je svojim izgledom sve oborila s nogu, a najviše oduševljeni time bili su Saša Popović i Dragan Stojković Bosanac. Oni doslovice nisu skidali pogled s nje.

Koliko je Monika zablistala najbolje kazuje komentar Marije Šerifović. Pobjednica Eurosonga je istakla kako će joj ona odabrati pjesmu, kao i to da su sad u finalu da bi pobijedila.

Jelena Karleuša je prokomentarisala kako ima sve što treba jednoj zvijezdi, da je prezgodna i da predobro pjeva. Inače, Monika je u jednom njemačkom talent showu osvojila četvrto mjesto.

Ekskluziva.ba

About admin

Check Also

ŽENSKI SPORTOVI KOJI SU SAMO ZA PUNOLJETNE: Bez loše namjere, pokazale publici baš sve što imaju

vijet ženskog sporta može biti pun prizora koji su obično rezervirani samo za odrasle. Pa …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: