Home / Info / U SERIJI “SNAHA” GLUMI BOGATAŠICU ESMU BORAN: Sad su je uslikali u STVARNOM ŽIVOTU, kupaći kostimi i lagana odjeća, NIJE MOGUĆE DA JE OVO ONA! (FOTO)

U SERIJI “SNAHA” GLUMI BOGATAŠICU ESMU BORAN: Sad su je uslikali u STVARNOM ŽIVOTU, kupaći kostimi i lagana odjeća, NIJE MOGUĆE DA JE OVO ONA! (FOTO)

Popularnu tursku glumicu Ipek Bilgin publika ima priliku gledati u seriji “Snaha” gdje glumi bogatašicu Esmu Boran.

Ona je nedavno proslavila svoj 62. rođendan.

Ona je godinama bila posvećena samo pozorištu, a na televiziji se pojavila tek 2005. godine. Kao dugogodišnja predavačica na glumačkoj Akademiji u Ankari, popularna Esma odgojila je mnoge danas poznate turske glumce.

No, nakon odlaska u penziju odlučila je promijeniti svoj život. Preselila se iz Ankare u Istanbul, odbacila klasično pozorište i počela snimati serije.

– Za mene je gluma poput disanja. Ne mogu se zamisliti bez pozorišta, iako ne mogu reći da sam zadovoljna sa stanjem pozorišne scene u Turskoj. Na sreću, među mladim generacijama postoji taj poduzetnički duh zbog kojeg su istanbulska pozorišta i dalje puna gledatelja – priznala je Ipek jednom prilikom.

Glumica je cijeli svoj život posvetila radu na sebi i na glumačkim projektima, a u tome je imala i iznimnu podršku svoje porodice, supruga Cüneyta Çalışkura, također glumca koji je preminuo 2011. godine.

About admin

Check Also

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Muškarci koji imaju ovakve žene su 10 puta sretniji od ostalih!

Na jednom Meksickom univerzitetu sprovedeno je istrazivanje kakve zene muskarci vole i s kakvim zenama …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: