Home / Info / DANAS SVI PIŠU O BOGATOM PRINCU IZ DUBAIJA KOJI JE NAPRAVIO RAČUN OD 50.000 EURA U DUBROVNIKU, PA ODBIO PLATITI: Neko je uslikao račun, EVO ŠTA JE JEO I PIO, NEVJEROVATNO (FOTO)

DANAS SVI PIŠU O BOGATOM PRINCU IZ DUBAIJA KOJI JE NAPRAVIO RAČUN OD 50.000 EURA U DUBROVNIKU, PA ODBIO PLATITI: Neko je uslikao račun, EVO ŠTA JE JEO I PIO, NEVJEROVATNO (FOTO)

Cijeli region danas piše o bogatim gostima iz Dubaija koji su u Dubrovniku napravili veliki račun, pa odbili da plate.

Naime, kako neslužbeno saznaje 24 sata, račun je iznenadio superbogate goste među kojima je navodno bio i sin vlasnika jahte, šeika i princa Dubaija. Stigla je i policija, ali na kraju je prošlo bez prijava.

Prvi na računu bio je Chivas viski od 0,7 litre koji su platili 900 kuna. Zatim su naručili pet boca vode od 0,33 i platili ih 125 kuna. Vrhunski šampanjac Dom Perignon od 0.75 litra koštao ih je 3000 kuna. I on je bio najjeftiniji od šampanjaca koje su pili te noći.

Loading..

Jedna boca Louis Roederer Cristal Rosea košta 10.000 kuna. Oni su ih naručili 13. Pa jedna boca votke Grey Goose i osam Red Red Bullova. Za Red Bull votku iskeširali su 680 kuna. Slijedilo je još 29 boca vode, ali ovaj put po cijeni od 30 kuna pa ih je hidratacija ispala 870 kuna. A onda se bacaju na ‘velike ribe’.

Armand de Brignac, luksuzan šampanjac, čak je četiri puta bio na njihovom računu, s time da je jedan od njih od šest litara koji košta 120.000 kuna. Da, litra šampanjca 20.000 kuna… Naručili su i šest boca Brignac Rosea što ih je ispalo 48.000 kuna.

Za još nekoliko boca skupocenog šampanjca platili su 64.500 kuna, a ukupno su na njega potrošili 232.500 kuna. I naposljetku, neko je naručio jednu čašicu likera Sierra Caffe za koju je platio 45 kuna.

Loading...

About admin

Check Also

POUČNA PRIČA: Svekrva i tri snahe

Starija žena priča istiniti događaj svojoj prijateljici. Rodila sam tri sina, svi su odrasli, škole …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d bloggers like this: