Home / Info / Dok se nisam udala nit’ ljubavnica, nit’ devojka ama baš ništa, a sad kad sam razvedena…

Dok se nisam udala nit’ ljubavnica, nit’ devojka ama baš ništa, a sad kad sam razvedena…

Dok se nisam udala nit’ ljubavnica, nit’ devojka ama baš ništa. Igrom slučaja počnem da živim samostalno sam krenula da prolazim kroz trnje života nit bilo prijatelja nit bilo roditelja da mi pruže ruku kad me život obori samo sam znala za šefa… smuvam se sa šefom obecala sam da cu cutati, kad podneo zahtev za razvod braka postala sam žena i vlasnica sad živim srećno, imam sve za život ne razmišljam o poslu i kako ću preživeti drugi mesec.

-Moj talenat je da prepoznam talente u ljudima. Drugar je na moj nagovor počeo da se bavi fotografijom i svidelo mu se.

Sad radi u Majamiju. Drugaricu sam nagovorio da počne da peva. Za tri meseca je osnovala bend i redovno nastupa. Neću se iznenaditi ako postane veoma popularna. Moja tetka, 52 godine, nesrećna žena koja mrzi svoj posao.

Loading..

Predaje matematiku osnovcima. Slučajno se povede priča o programiranju i žena lagano objasni celu logiku i ispravi komšiju koji je pričao. Na moj nagovor kupi online kurs. Uskoro će ga završiti, siguran sam, kao najbolja od svih učesnika.

Već su joj rekli da je neka firma zainteresovana za nju čim završi i napredni kurs. No, najviše sam ponosan što sam primetio mamin talenat za dizajn i šivenje.

Odvezao sam komšinicu i njeno društvo na malu maturu. Video sam na licima drugih devojčika koliko je dobra haljina što joj je moja mama šila. Sad šije haljine po meri. Svako ima nešto, iako ponekad nije očigledno!

Loading...

About admin

Check Also

POUČNA PRIČA: Svekrva i tri snahe

Starija žena priča istiniti događaj svojoj prijateljici. Rodila sam tri sina, svi su odrasli, škole …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d bloggers like this: