Home / Info / ILDA ŠAULIĆ NAKON TEŠKOG GUBITKA PROGOVORILA O TRUDNOĆI, NJENE RIJEČI POGODIT ĆE I NAJTVRĐE SRCE: “Kćerki ću pokloniti brata ili sestru..”

ILDA ŠAULIĆ NAKON TEŠKOG GUBITKA PROGOVORILA O TRUDNOĆI, NJENE RIJEČI POGODIT ĆE I NAJTVRĐE SRCE: “Kćerki ću pokloniti brata ili sestru..”

skoro će se navršiti godinu dana od gubitka “kralja narodne muzike” Šabana Šaulića. Pevač je iza sebe ostavio suprugu Gordanu, kćerke Ildu i Sanelu i sina Mihajla. 

Ilda za portal Alo.rs u novogodišnjem intevjuu otkriva da li planira da postane mama po drugi put, kao i kako se borila sa strašnim gubitkom. Takođe, naša sagovornica otkriva sve privatne i poslovne planove za Novu 2020. godinu.

„Ljubav, sreća, radost – cijeli svijet…“ Nedavno si ovim riječima opisala porodičnu idilu koju si podijelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagramu! Da li Bojan i ti planirate da kćerkicu Emu obradujete u Novoj 2020. godini bratom ili sestrom?

– Ako me pitate da li bih željela da Ema dobije brata ili sestru, odgovor je da. Ja imam i brata i sestru i odlično znam koje je to bogatstvo. Ali, takve stvari se ne planiraju nego se dese.

ilda

Foto: ALo.rs/ Privatna arhiva

Kada bi pisala knjigu o svom životu, kako bi glasio njen naslov?

– Još mi je rano da pišem knjigu, tako da ne mogu da znam ni naslov, očekujem, zapravo da ono najljepše, po čemu bih nazvala tu knjigu, tek dođe.

Praznici su vrijeme očekivanja, želja i projekata, shodno tome, kakvi su tvoji planovi za predstojeću godinu?

– Iskreno, jedva čekam da se ova godina završi, i da u novu uđem sa vjerom da će sve biti bolje. Zato od 2020. očekujem mnogo više druženja sa publikom, nastupa, koncerata, planiram da snimim nove pesme i da se koliko god mogu posvetim karijeri. Sa druge strane, na privatnom planu samo želim zdravlje i sreću sebi i svojim bližnjima.

ilda1

Foto: ALo.rs/ Privatna arhiva

Da li postoji neko sjećanje/ritual koje te asocira na djetinjstvo u doba novogodišnjih praznika? Šta ti nedostaje?

– Volim praznike jer je to vrijeme druženja, darivanja, lijepih emocija i još ljepših želja koje razmjenjujete sa dragim ljudima. Od djetinjstva imam običaj da kupujem novogodišnje poklone za sve bliske ljude, pa sam to i ove godine učinila, a ono što me je uvijek najviše radovalo je kićenje jelke, što sam radila sa mnogo pažnje i ljubavi. Pošto smo zbog mojih poslovnih obaveza došli u Beograd tek 27. decembra i odmah moramo ići na Kopaonik jer tamo pjevam za doček Nove godine, ovo je prvi put da nisam stigla da okitim jelku u svom domu. Ali zato su tu divni prijatelji poput mog kuma Dušana Lazića, koji je došao i okitio jelku u našoj kući tako da nas je po dolasku sa puta sačakala novogodišnja dekoracija.

Ova godina je bila po mnogo čemu teška za tebe i tvoju porodicu. Da li se srce nakon nekog vremena izliječi od rana zbog gubitka?

– Tuga i bol ne prestaju nikada, jedino što vreme učini je da se oporavite od šoka i da naučite da živite sa gubitkom.

ilda2

Foto: ALo.rs/ Privatna arhiva

Kada porodično budete nazdravljali za vrijeme praznika, sa kojim riječima ćete se sjetiti tvog pok,ojnog oca i koji trenutak ćete evocirati kao nezaboravan i besm,rtan?

– Otkad znam za sebe ja sam prema svom ocu osjećala ljubav, ponos i zahvalnost. Tako je i sada i to nikada neće prestati. Svaki trenutak koji smo zajedno proveli za mene je nezaboravan.

Pesma „Suza“ te nakon deset godina „sačekala“… Da li vjeruješ u sudbinu?

ilda3

Foto: ALo.rs/ Privatna arhiva

– Da li je to sudbina, Bog ili kako god ljudi biraju da nazovu, ali čvrsto vjerujem u to da se stvari dešavaju sa razlogom. Tako je bilo i sa pjesmom “Suza”.

Koga si prvo zagrlila i poljubila u 2020. godini?

– Svog supruga Bojana i kćerku Emu.

ilda4

Foto: Alo.rs/ Privatna arhiva

Izvor:Alo.rs

About admin

Check Also

AKTIVIRANO 2.100 KLIZIŠTA: Ovo su najugroženija područja, NAJGORE TEK SLIJEDI

Stanje na području Tuzlanskog kantona se stabilizira, a vodostaji rijeka su u padu, potvrdio je …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d bloggers like this: