Home / Info / Imam 44 godine i udata sam, ali to klincu koji je mlađi od mene 20 godina nije ništa značilo, jednostavno zeleo me

Imam 44 godine i udata sam, ali to klincu koji je mlađi od mene 20 godina nije ništa značilo, jednostavno zeleo me

Komšija koji je mlađi od mene preko 20 godina me danima spopadao. Imam 44 godine i udata sam, ali to klincu nije ništa značilo, jednnostavno i pored svega toga me želeo “povaliti”. Zivkao me je u svaka doba dana i noći, slao mi poruke na facebook, dolazio na kućna vrata sa nekim debilnim razlozima. Iako sam ga odbijala, on je bio toliko uporan i dosadan da je na kraju moj muž počeo da me sumnjičavo gleda. Nisam želela da išta kažem mužu, jer ne znam kako bi reagovao, i zato sam odlučila da se vidim sa tim klincem i da ga probam ubediti da prestane sa svim tim i da od mene ne može dobiti to što želi, a i sin može da mi bude… ono glupo je.

Odvezla sam se do njegove vikendice, gde je rekao da će me čekati, a kada sam došla iznenadila sam se jer nije bio sam, već sa nekim meni nepoznatim drugom. Ušli smo u vikendicu i počela sam da ga, odnosno njih ubeđujem da to što žele nije uredu i da prestane da me zove jer mi pravi probleme, ali tada su njih dvojica navalila na mene i jednostavno sama protiv njih dvojice nisam mogla da se oduprem, da je bio sam možda bih i mogla, ali… u par sekundi su me raspremili, a onda su počeli da me “pune” na silu, doduše samo u početku, kasnije sam svesna situacije se opustila jer nisam želela da zadobijem neke povrede. Preko dva sata su me iskorištavali i kada sam došla kući bila sam sva slomljena.

Loading..

Muž se uplašio kada me je vidio kako izgledam… slagala sam ga da sam krenula na fitnes i da sam zbog toga tako iscrpljena. Nikada ga nisam prevarila i gorko se kajem što sam ikako pristajala da se vidim sa tim balavcem. Možda sam sve trebala odma u početku reći mužu, ovako sada je prekasno za sve.

-Pre nego ću na studije psihologije profesorka u srednjoj mi je poklonila rokovnik. Bio sam vredan, poslušan i neupadljiv. Povučen i skroman do te mere da nisam znao reći što lijepo o sebi. U posveti je napisala da svaku knjigu koju pročitam zapišem na jednu stranicu. Ispod naslova i datuma da obrazložim šta mi je ta knjiga dobro donela, šta sam naučio i kako me je promenila. Za šest godina skoro da sam ispunio ceo rokovnik, pročitao sam 274 knjige. Evidencija me motivisala da se trudim još više. Zahvaljujući njoj upio sam fakultet i znanje kao sunđer vodu. Hteo sam podijeliti, nadam se da će nekom koristiti.

Loading...

About admin

Check Also

POUČNA PRIČA: Svekrva i tri snahe

Starija žena priča istiniti događaj svojoj prijateljici. Rodila sam tri sina, svi su odrasli, škole …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d bloggers like this: