Home / Info / Miljana ima 23 godine, ŽIVI U NJEMAČKOJ, traži muškarca DA SE UDA

Miljana ima 23 godine, ŽIVI U NJEMAČKOJ, traži muškarca DA SE UDA

Znam da će mnogi od vas moj oglas kritikovati kao npr. ”Sto tražiš na internetu dečka kad ih imaš tu, u Njemačkoj, koliko hoćeš?” ili ”Ti tako mlada, lijepa, tražiš dečka , kao da je tebi problem da ga nađeš uvijek”, ali ja vam kažem da to baš i nije tako lako. Mnogi pokušaji su me natjerali na ovaj potez. Druga stvar, ja svoje lične podatke ne mogu javno davati tek tako ljudima koje ne poznajem ili postavljati oglas na svoj lični profil-u tom slučaju neću moći preživjeti od poruka i poziva.

Loading..

Miljana, 23 godine. živi i radi u Njemačkoj i traži muškarca sa Balkana koji također živi u Njemačkoj radi sklapanja bračne zajednice i osnivanja porodice. Pozdrav moji prijatelji. Nadam se da se dobro. Ja sam Miljana i imam 23 godine. Rođena sam u Podgorici, Crna Gora, a trenutno sa roditeljima živim u Hanoveru, Njemačka. Volim dobro društvo i dobru muziku. Još uvijek studiram tako da je moje radno vrijeme prepolovljeno.

Znate kako to ide ovdje. Mislim da je ovako ipak pametnije. Znači – tražim slobodnog muškarca do 30 godina isključivo za ozbiljnu vezu i ostvarivanje bračne zajednice. Po mogućnosti da živi blizu mene , kako bismo se lakše upoznali i družili. Hvala.

Loading...

About admin

Check Also

POUČNA PRIČA: Svekrva i tri snahe

Starija žena priča istiniti događaj svojoj prijateljici. Rodila sam tri sina, svi su odrasli, škole …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d bloggers like this: