Home / Info / NEKAD SAM IŠLA U MAJAMI I DUBAI, A SADA NEMAM NI ZA KOPAONIK: Poznata pevačica progovorila o teškom materijalnom stanju!

NEKAD SAM IŠLA U MAJAMI I DUBAI, A SADA NEMAM NI ZA KOPAONIK: Poznata pevačica progovorila o teškom materijalnom stanju!

Budući da u posljednje vrijeme među pjevačicama vlada trend da u vrijeme zimskih odmora putuju na egzotične destinacije na kojima mogu da uživaju u suncu i plažama, Goga Sekulić je odlučila da podsjeti javnost da je ona prva to radila prije deset godina.

– Izvinite, a gdje ste vi bili prije deset godina kada sam ja ljetovala na Tajlandu, Zanzibaru i deseti put u Majamiju?

Ja sam srećna što su i oni otišli to da vide i da se odmore, ali i ja sam bila tri puta na Tajlandu, deset puta u Majamiju, u Zanizibaru nisam, to sam se šalila. Zavisi ko šta voli. Meni je bitno samo da je toplo.

Meni je najbliži Dubai, pa kad god nemam vremena zbog nastupa ili snimanja, bolje da odem tamo jer se putuje pet-šest sati, okupam se, isunčam se i vratim se.

Sada ima mnogo informacija pa su se neke stvari zaboravile, a to je da sam ja bila prva koja je snimala spotove i fotografije u Majamiju i na Ibici prije deset godina – počela je svoju priču Goga za Exkluziv, ali je ubrzo spustila loptu kada se prisjetila kredita u “švajcarcima”.

Sekulićeva je naposlijetku priznala da joj je današnji standard daleko od onoga o kom je upravo govorila, a to je najbolje sumirala samo jednom rečenicom:

– Možda ja sada nemam mogućnosti da odem na Kopaonik.

(Svet)

About admin

Check Also

AKTIVIRANO 2.100 KLIZIŠTA: Ovo su najugroženija područja, NAJGORE TEK SLIJEDI

Stanje na području Tuzlanskog kantona se stabilizira, a vodostaji rijeka su u padu, potvrdio je …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d bloggers like this: