Home / Info / “Preko 16 godina sam rasla u sirotinji i otac me je uvijek maltretirao, željela sam pobjeći od njega i tad sam upoznala malo starijeg momka koji je bio spreman da me ukrade i oženi…”

“Preko 16 godina sam rasla u sirotinji i otac me je uvijek maltretirao, željela sam pobjeći od njega i tad sam upoznala malo starijeg momka koji je bio spreman da me ukrade i oženi…”

Preko 16 godina sam rasla u sirotinji i otac me je uvijek maltretirao, željela sam pobjeći od njega i tad sam upoznala malo starijeg momka koji je bio spreman da me ukrade i oženi. Bukvalno sam podrpana i bosa došla kod njega, a on me je pretvorio u pravu gospođu.

Imao je gadnu narav, ponekad bi me udario i dovodio je druge žene u naš krevet, ali sve sam to trpila jer nisam imala gdje otići i smatrala sam tu sam se udala, tu mi je kuća, tu jedem hljeb i trebam šutiti.

 

Onda je on krenuo raditi u inostranstvu i pare mi je slao preko jednog čovjeka u koga sam se zaljubila jer je uvijek bio fin prema meni i pažljiv.

1

Spavala sam sa njim i zatrudnila sam. Priznala sam sve mužu preko telefona, ostavila ga i preudala se za tog čovjeka.

55

Meni je sad lijepo sa tim čovjekom ali svakodnevno dobijamo prijetnje od tog bivšeg muža da će nas zaklati na spavanju i da će mi stomak isjeći i ubiti bebu.

Stah me je, a i znam da se moj sadašnji muž plaši samo što neće da prizna.

2

Ne znam šta da radim, a da ne dođe do krvoprolića, plašim se najgoreg što bi moglo biti.

re

Loading..

About admin

Check Also

Imala majka tri ćerke.

Imala majka tri ćerke. Bila je jako radoznala, pa je htela da zna šta joj …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d bloggers like this: