Home / Info / Priča o čovjeku koji živi sa pet žena (VIDEO)

Priča o čovjeku koji živi sa pet žena (VIDEO)

Nikada ne spavaju svi zajedno, niti se bilo koja od žena miješa u njegove odnose s nekom drugom ženom. Iako izgleda čudno, oni zapravo imaju veoma stroga moralna načela.Ono što se nameće kao pitanje je – kako se izdržavaju? Brady posjeduje građevinsku firmu, a neke od žena su takođe tu zaposlene. Njih pet su sve odrasle u istom mjestu i sve su rodice. Iako često izbiju problemi, ova neobična porodica ipak zrači nekom idiličnom atmosferom.Ručaju svi zajedno, iako nemaju toliko veliku trpezu, a i mnoge druge aktivnosti obavljaju svi zajedno.

Loading..

Nikada ne spavaju svi zajedno, niti se bilo koja od žena miješa u njegove odnose s nekom drugom ženom. Iako izgleda čudno, oni zapravo imaju “veoma stroga moralna načela”. Brejdi posjeduje građevinsku firmu, a neke od žena su takođe tu zaposlene. Njih pet su sve odrasle u istom mjestu i sve su rodice. Iako često izbiju problemi, ova neobična porodica ipak zrači nekom idiličnom atmosferom. Ručaju svi zajedno, iako nemaju toliko veliku trpezu, a i mnoge druge aktivnosti obavljaju svi zajedno. Pogledajte kako izgleda ova velika porodica ili, bolje reći, malo pleme.

Brejdi i njegove žene su nekada bili mormoni, ali su odlučili da taj životni stil nije za njih i napustili su mormonsku zajednicu. Svaka žena živi u posebnom ulazu sa svojom djecom, a Brejdi svake večeri mijenja krevet u kom spava, tako da ga svaka od žena ima pored sebe svake pete noći.

Loading...

About admin

Check Also

POUČNA PRIČA: Svekrva i tri snahe

Starija žena priča istiniti događaj svojoj prijateljici. Rodila sam tri sina, svi su odrasli, škole …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d bloggers like this: