Home / Info / “Tanja je radila u velikoj fabrici mesa. Jednog dana, kada je završila svoju smjenu, otišla je u hladnjaču…”

“Tanja je radila u velikoj fabrici mesa. Jednog dana, kada je završila svoju smjenu, otišla je u hladnjaču…”

Donosimo vam jednu poučnu priču koju svi trebaju pročitati:

“Tanja je radila u velikoj fabrici mesa. Jednog dana, kada je završila svoju smjenu, otišla je u hladnjaču da nešto provjeri i u momentu nepažnje vrata hladnjače su se zatvorila i ona je ostala zarobljena.

how-your-mood-affects-your-skin-sad-girl

Iako je vikala i dozivala pomoć niko je nije čuo jer su svi već otišli kući, a hladnjača je bila izolovana tako da niko nije mogao da je čuje i da je bio u blizini.

Ostala je u ovoj prehladnoj prostoriji i znala je da je osuđena na smrt ako bude morala da dočeka jutro.Nakon nekoliko sati ova djevojka već je bila skoro zamrznuta i opraštala se od života.Ipak, u jednom trenutku vrata je otvorio noćni čuvar i izvukao je iz hladnjače.

sad

Kada je kasnije pitala čuvara zašto je došao do hladnjače i otvorio vrata iako to nikada nije njegova uobičajena rutina, on je objasnio:

„Radim ovde već 35 godina. Na desetine zaposlenih svakog dana izlaze i ulaze, ali ti si jedna od rijetkih koja me svako jutro i svako veče pozdravi. Mnogi me tretiraju kao da ne postojim. Danas kada si došla rekla si mi „Dobro jutro, kako ste“ i nasmijala se. Ali nakon radnog vremena shvatio sam da nisam čuo tvoje „Doviđenja, vidimo se sutra“. Te riječi me podsjete da sam čovjek. Znao sam da nešto nedostaje i zato sam krenuo u potragu po fabrici. Tako sam te pronašao.”

Loading..

About admin

Check Also

ILDA ŠAULIĆ NAKON TEŠKOG GUBITKA PROGOVORILA O TRUDNOĆI, NJENE RIJEČI POGODIT ĆE I NAJTVRĐE SRCE: “Kćerki ću pokloniti brata ili sestru..”

skoro će se navršiti godinu dana od gubitka “kralja narodne muzike” Šabana Šaulića. Pevač je …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: