Home / Info / “U braku smo 7 godina, imamo dvije kćerke…”

“U braku smo 7 godina, imamo dvije kćerke…”

U braku smo 7 godina, imamo dvije kćerke i moja žena živi u ubjeđenju da mi je prva i jedina, da mi je sve na svijetu baš kao što sam ja njoj. Istina je da je ona zaista nevina ušla u brak sa mnom, a da sam ja prije nje imao na 10-ine djevojaka, ali i žena . Međutim, naravno da nikada nisam to rekao njoj, a kako mi nije bila prva nije mi ni posljednja, može se reći JEDNA U NIZU.

sad-beautiful-woman-looking-camera-feeling-lonely-and-heart-broken-4k-4eg-e4ucg-f0003

Bio sam sa skoro svim njenim prijateljicama, čak sam na našoj svadbi sa njenom kumom. Nju sam oženio jer sam znao koliko me voli i koliko je dobra i poštena, sa njom sam siguran da me nikada neće prevariti, “nabiti mi rogove”. Prošlo ljeto smo bili na moru u Budvi, da ne pišem koji hotel i “slučajno” u istom hotelu su odsjele i njene 3 “prijateljice” sa kojima se redovno viđam. Kao dobar muž svaku veče bih moju ženu pustio da se druži sa prijateljicama, a ona guska sretna jer ima divnog muža nije provalila da svaku veče jedna prijateljica fali… pogađate zašto

woman

. Zadnju veče su njene 3 “prijateljice” i ona, moja glupa supruga provele za šankom hotelskog restorana i cijelo veče su se njene prijateljice smjenjivale kod mene u sobi, dok su dvije nju zabavljale, treća je mene.

About admin

Check Also

AKTIVIRANO 2.100 KLIZIŠTA: Ovo su najugroženija područja, NAJGORE TEK SLIJEDI

Stanje na području Tuzlanskog kantona se stabilizira, a vodostaji rijeka su u padu, potvrdio je …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d bloggers like this: