Home / Info / “Već sedam godina živim sama u Austriji…”

“Već sedam godina živim sama u Austriji…”

Ispovijest jedne djevojke zaludila je Internet…

Već 7 godina živim sama u Austriji,  ali tek sam shvatila da mi je hitno potreban muškarac…

Sa 26 godina sam došla da živim u Austriju, nakon što sam završila fakultet. Odmah sam pronašla dobar posao, i dobila dobar stan. Sada vozim i dobro auto, i imam veliki novac na bankovnom računu, ali nikada nisam uspjela naći muškarca koji će me zadovoljiti u krevetu.

Probala sam mnoge Austrijance, ali mi se nisu svidjeli, potreban mi je spreman muškarac sa naših prostora mojih godina ili stariji.

Trenutno imam 33 godine i usamljena sam do bola. Javite mi se u komentar dole ispod…

BONUS ISPOVIJEST:

Četiri sina, sva četiri otišla od kuće…

Jedan u Njemačku, dvojica se osamostalila nakon studija pa žive sami, četvrti se oženio a žena neće s nama.

woman1

Kuća stalno prazna, a mi već stari, nema ko da nam pomogne. Imamo veliku kuću i imanje u predgrađu, kao i jedan stan u centru grada, i planiramo da to ostavimo u dobrotvorne svrhe u testamentu.

zena1

Kad već oni o nama ne brinu, poslije svega što smo učinili da ih školujemo i od njih napravimo ljude, zašto bismo mi zbrinuli njih?

woman3

BONUS ISPOVIJEST:

“Jedno vrijeme sam se viđao sa jednom djevojkom, ali samo prijateljski. Išli smo na kafe, u bioskop, šetali parkom, pričali.

pregnant-woman

Ni poljubili se nismo, a kamoli nešto drugo i bila je zaista fina djevojka. Prekinuo nam se kontakt kada se ona zbog posla odselila u drugi grad.

pregnant

Nakon nekoliko mjeseci, presreću me dva lika, kažu da su braća od te djevojke. Ona je trudna, kaže da je beba moja i da sam joj ja rekao kako neću da je prihvatim. Kažu da su došli da me upozore, a ako ne prihvatim bebu, sljedeći put će me pretući i poslati u bolnicu.

n-pregnant-woman-hospital-628x314

Nisam imao pojma da je trudna, mjesecima se nismo čuli. Zovnem je, pitam o čemu se radi, ona mi kaže kako ne zna ko je otac djeteta, pa im je rekla da sam ja i moli me da prihvatim bebu.

Razgovor je snimljen, a ovi dvojica prijavljeni policiji, pa ako dođe do nekog sr*nja, nadam se da ću im to prebijanje dobro naplatiti.”

About admin

Check Also

“Moja žena je psihopata”

“Moja žena je psihopata… Nakon što smo se vjenčali odma mi je bilo čudno što …

2 0 komentara

  1. Javi se ti meni na insta. Željko357

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d bloggers like this: