Home / Info / ZABORAVITE NA DŽEJLU, OVA BOSANKA JE NOVA POBJEDNICA “ZVEZDE GRANDA”: Izgled obara sa nogu, a kad je pustila glas SVI SU SE POČELI OTIMATI ZA NJU! (FOTO)

ZABORAVITE NA DŽEJLU, OVA BOSANKA JE NOVA POBJEDNICA “ZVEZDE GRANDA”: Izgled obara sa nogu, a kad je pustila glas SVI SU SE POČELI OTIMATI ZA NJU! (FOTO)

Azra Husarkić izašla je na scenu u elegantnoj haljini i odmah samouvjereno pustila raskošni glas. Ona je odlučila da se predstavi pjesmama “Mojoj majci” Hanke Paldum i “Jedini čovek bio si za mene” Branke Stanarčić. Glasove je počela da dobija još u prvoj pjesmi, a nakon što je otpjevala i drugu numeru svjetlilo je svih sedam tastera.

Svi članovi žirija su potvrdili svoj taster, a Popović im je dao zadatak da za 30 sekundi pokušaju da privole takmičarku i dovedu je u svoj tim. Svako od njih imao je ubjeljive argumente, ali je Ana Bekuta bila toliko samouvjerena da su se svi začudili.

 

“Od kad je počela sezona ti si jedina koja me je dotakla u dušu. Divno si pjevala i ja sam ubijeđena da ćeš odabrati baš mene, a ja ću se truditi da u ovom takmičenju doguraš daleko”, rekla je Ana.

Enes je takođe bio ubedljiv, ali kada je takmičarku nazvao Azrice moja lijepa, svi su počeli da se smjju. “Ovo još nismo čuli ovde”, rekla je Jelena kroz smijeh nakon čega je prosula čaj po stolu.

Foto: Grandonline

“Azra, ovaj žiri ti je poznat, zar ne? Oni su tebe odbacili, a ja ću te odvesti do finala”, rekao je Enes aludirajući na sezonu u kojoj se Azra takmičila, ali i ispala jako brzo.

“Želim da vam se zahvalim na glasovima i jako mi je drago što sam ponovo ovde u Grandu. Uz dužno poštovanje svima, biram Anu Bekutu”, rekla je Azra, a Ana je odmah izašla na scenu da zagrli svoju novu učenicu.

Nakon što je na Youtube-u objavljen snimak njenog nastupa, mnogi su oduševljeno komentarisali kako je Azra nova pobjednica Zvezde Granda.

About admin

Check Also

NAPOKON DOBRE VIJESTI, PO PRVI PUT PALA STOPA INFEKCIJE: Od početka pandemije koronavirusa nismo ovo čuli!

Foto: Printscreen Ministarstvo navodi i da je do sada izliječeno 410 lica, 185 više nego u …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: